sofconsult real estate
+359 2 981 8092

Профил

Sertificat_korectna_firma2

   Софконсулт е компания с 25-годишен опит в сферата на недвижимите имоти.
През 1992 г 14 компании,  сред които е и Софконсулт учредяват НСНИ /Национално сдружение недвижими имоти/.
През 2002 г Софконсулт е сред учредителите на FIABCI – България /Международна федерация за недвижими имоти/.
Член е на CEREAN /Мрежа на асоциациите от Централна и Източна Европа/.
През 2013 г Софконсулт е сред учредителите на MLS България /Мултилистинговата мрежата на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти/
Софконсулт е регистрирана като администратор на лични данни пред комисията за защита на личните данни
Основен предмет на дейност на фирмата е комплексно обслужване на сделки с недвижими имоти, в т.ч маркетингово проучване на пазара и консултации, посредничество при покупко-продажби и наеми, експертни оценки, управление на недвижима собственост, правно обслужване и консултации, устройствени процедури и промяна предназначението на земеделските земи, съдействие при получаване на кредити и застраховане.

   Важен елемент от комплексната услуга, предлагана от агенцията е предварителната проверка на всички документи на недвижимите имоти, които агенцията предлага. Това става с помощта на експертен екип от юристи, строителни инженери и маркетингови специалисти, както и утвърдени нотариуси, с които работим през последните над 25 години. Целта е да се постигне сигурност, както у продавачи, така и у купувачи относно законосъобразността и пълната изрядност на реализираните сделки. Следването на тези високи стандарти на работа не би било възможно без наложената фирмена политика за сключване на договори за ексклузивно представителство между собствениците на предлаганите от нас имоти и „Софконсулт”.

   Управител на компанията е инж. Галина Максимова – строителен инженер с богат опит в инвестиционно-строителния процес и сферата на  недвижимите имоти. В Софконсулт работят брокери, консултанти и технически лица със стаж във фирмата повече от 15 години, които притежават необходимата професионална квалификация и познават целия цикъл за реализиране на сделки с недвижими имоти. Брокерите имат необходимия опит и познават в детайли пазара, което им дава възможност да консултират клиентите и да извършват пазарни оценки.

   През дългогодишното си присъствие на пазара фирмата е осъществила многобройни и различни по характер сделки. Реализирала е редица покупко-продажби на терени, в т.ч. с големи масиви земя за значителни инвестиционни проекти. Клиенти на Софконсулт са много български и чуждестранни юридически и физически лица.

    Можем уверено да заявим, че Софконсулт се ползва с доверието на своите клиенти, партньори и колеги, благодарение на своя професионализъм и лоялност.

   Стремежът ни е постоянно да се усъвършенстваме и да поддържаме висок стандарт на услугите, които предлагаме.

   Ако желаете да продадете, купите, отдадете или наемете недвижим имот, ние ще Ви предложим професионална консултация и компетентно обслужване в приятна обстановка.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА НИ!

NSNI_Logoзлатно
V1 [Converted]
LOGO_MLS_Final
April 2020
M T W T F S S
« Oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930