sofconsult real estate
+359 2 981 8092

Профил

Sertificat_korectna_firma2

Софконсулт е компания с 25-годишен опит в сферата на недвижимите имоти.
През 1992 г 14 компании,  сред които е и Софконсулт учредяват НСНИ /Национално сдружение недвижими имоти/.
През 2002 г Софконсулт е сред учредителите на FIABCI – България /Международна федерация за недвижими имоти/.
Член е на CEREAN /Мрежа на асоциациите от Централна и Източна Европа/.
През 2013 г Софконсулт е сред учредителите на MLS България /Мултилистинговата мрежата на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти/
Софконсулт е регистрирана като администратор на лични данни пред комисията за защита на личните данни
Основен предмет на дейност на фирмата е комплексно обслужване на сделки с недвижими имоти, в т.ч маркетингово проучване на пазара и консултации, посредничество при покупко-продажби и наеми, експертни оценки, управление на недвижима собственост, правно обслужване и консултации, устройствени процедури и промяна предназначението на земеделските земи, съдействие при получаване на кредити и застраховане.
Управител на компанията е инж. Галина Максимова – строителен инженер с богат опит в инвестиционно-строителния процес и сферата на  недвижимите имоти.
В Софконсулт работят брокери, консултанти и технически лица със стаж във фирмата повече от 15 години, които притежават необходимата професионална квалификация и познават целия цикъл за реализиране на сделки с недвижими имоти. Брокерите имат необходимия опит и познават в детайли пазара, което им дава възможност да консултират клиентите и да извършват пазарни оценки.
През дългогодишното си присъствие на пазара фирмата е осъществила многобройни и различни по характер сделки. Реализирала е редица покупко-продажби на терени, в т.ч. с големи масиви земя за значителни инвестиционни проекти. Клиенти на Софконсулт са много български и чуждестранни юридически и физически лица.
Можем уверено да заявим, че Софконсулт се ползва с доверието на своите клиенти, партньори и колеги, благодарение на своя професионализъм и лоялност.
Стремежът ни е постоянно да се усъвършенстваме и да поддържаме висок стандарт на услугите, които предлагаме.
Ако желаете да продадете, купите, отдадете или наемете недвижим имот, ние ще Ви предложим професионална консултация и компетентно обслужване в приятна обстановка.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА НИ!

NSNI_Logoзлатно
V1 [Converted]
LOGO_MLS_Final
June 2019
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930