Над 20 компании грабнаха отличия във вторите „Годишни награди на Imoti.net“

Share

Над 20 агенции бяха отличени по време на церемонията на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

В категорията, която за втора поредна година излъчи най-много претенденти от цялата страна и конкуренцията бе успорвана – „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“, бе отличен и Софконсулт.

„Годишни награди на Imoti.net“ традиционно обръща внимание не само на агенциите в бранша, но и на хората, които с професионализма си печелят доверието на клиентите. В категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – продажби“ журито отличи  трима професионалисти.

В категорията „Брокер на недвижими имоти на годината – наеми“ журито също раздаде три отличия.

За първи път конкурсът излъчи най-добрите и в категорията „Инвеститор на годината“.

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. Независимо от агресивния сив сектор на пазара. За участие в конкурса тази година се регистрираха над 100 агенции от цялата страна.

Генерален партньор на “Годишни награди на imoti.net” е Банка ДСК, с подкрепата на Via Celere, Harmony Suites, Софконсулт и BLD.

Повече за събитието може на научите тук

Категории