НСНИ празнува 30-годишен юбилеи

Share

инж. Галина Максимова с награда в категория въвеждане на професионална етика на пазара на недвижими имоти в България.

            През 2022 Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти празнува 30-годишен юбилеи. Национално сдружение Недвижими имоти обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

            Отбелязването на тържественото събитие се състоя на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

            В конферентната част на събитието взеха участие, споделяйки своя опит, лектори от 26 европейски държави. Всички те имаха възможността да представят на аудиторията най-новите тенденции в бранша по теми, разделени  в следните панели:

  • Европейска панорама на недвижимите имоти;
  • Предизвикателствата и възможностите на регулираните пазари:
  • Зелено, устойчиво и енергийно ефективно бъдеще;
  • Ексклузивното представителство означава отговорност и иновации;
  • Защита на личните данни, политика и мерки срещу прането на пари – инструменти и практики.

            Тържественото честване бе част и от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI). Асамблеята се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

            „Софконсулт” беше представен от Галина Максимова, Христо Симеонов и Искрен Зографски.

            На специална церемония по време на Гала вечерята бяха раздадени награди на доказани професионалисти в сферата за цялостния им принос за развитието на НСНИ. Управителят на „Софконсулт” г-жа Максимова бе удостоена с награда за въвеждане на професионалната етика на пазара на недвижими имоти в България. 

1 Коментар

  1. Надежда Николова Author

    Браво Галя! Да си жива здрава и все по-успешна!

Comments are closed.

Категории