КРЕДИТНО КОНСУЛТИРАНЕ

За да сме Ви максимално полезни предлагаме съдействие при ипотечно, потребителско и бизнес кредитиране. Изградили сме партньорство с едни от водещите кредитни консултанти с дългогодишен опит в областта.

Съвместно с тях ще Ви предложим целия спектър от кредитни услуги при най-добрите условия за финансиране съобразно Вашите потребности.

Какво получавате:

1. Предварителна консултация относно:

  • размер на ипотечения кредит, на който можете да разчитате, съобразно Вашите доходи;
  • необходимите докумети за кандидатстване;
  • размера на очакваната оценка на избрания от Вас недвижим имот;
  • как може да обедините съществуващите си кредити;
  • да получите актуална информация за рефинасиране на съществуващите Ви кредити.

2. Индивидуални оферти. 

3. Обективно и детайлно сравнение на актуални кредитни продукти, сравнени по най-точния показател за оскъпяване – ГПР (годишен процент на разходите), при закупуване на жилище или инвестицианен имот, потребителски кредит за ремонт и/или обзавеждане, рефинансиране или обединяване на съществуващи кредити.

4. Получаване на предварително одобрение за ипотечен кредит, което дава сигурност при търсене на походящ имот, допълнителна тежест пред собствениците и съкращаване на сроковете.

5. Съдействие в целия процес от кандидатстването до отпускане на средствата.

Какво печелите:

Време

Край на досадното обикаляне по клонове на различни банки за проучване на кредитни продукти и тяхното сравняване. Нашите партньори работят с повечето банки в страната, предлагащи широка гама от кредитни продукти.

Енергия

Кредитният консултант договаря условията вместо вас като срявнява условията между различните банки и ще ви предложи най-подходящият кредитен продукт.

Пари

Кредит по ваша мярка, селектиран за нуждите Ви с преференциални отстъпки.

Свържете се с нас!

Категории