УПИ граничещо с Англо-американската академия

ул. Орлова круша, София, 1151

Детайли

ТИП ОФЕРТА
MLS ексклузив
ВИД
терен
квадратура
6105 кв.м.

Описание

УПИ с площ 6 105 кв.м, граничещо с Англо-американската академия и в съседство с новоизграждащ се луксозен жилищен район и Лозенска планина. Достъпът до имота е осигурен от вече изградената пътна инфраструктура, обслужваща Англо-американската академия.
Има Решение за промяна предназначението на земеделката земя и платени държавни такси. Издадена Виза за проектиране, съгласно която теренът попада в зона Оо със следните устройствени параметри:
Кинт 1.5;
Плътност 50% ;
Кк 12 метра.
Допустимо е застрояването на сгради със жилищна функция в комбинация със сгради с обществена функция без определено процентно съотношение между тях, а с изменение на регулационния и застроителен план може да се допусне индивидуално жилищно застрояване.
Теренът се намира на около 1.5 км от Околовръстния път на град София и на 2 км от бул. Цариградско шосе основната входно-изходна магистрала за града, чрез която за около 10-15 минути се стига до центъра на град София и Аерогара София.
Районът съчетава всички предимства на южната зона на София, естествената зелена среда и бърза комуникация и е един от най-бързо развиващите се и перспективни райони на столицата.