„Софконсулт” отпразнува 25 успешни години на пазара на недвижими имоти

Share

На 22-ри юни Софконсулт отбеляза своя 25-ти рожден ден с изискано градинско парти в ресторант „Къщата с часовника“. Събитието бе уважено от над 120 гости, измежду които колеги, български и чуждестранни клиенти, партньори и приятели на компанията.

Управителят на „Софконсулт“ Галина Максимова се обърна към всички гости с благодарност от името на екипа за ползотворната съвместна работа и изградените приятелски взаимоотношения през годините.

Едни от близките приятели на семейството “Софконсулт”, режисьорът Андрей Каудов и певицата Петя Буюклиева отправиха своите поздрави към екипа на агенцията. Певицата се погрижи за доброто настроение и изпълни няколко хита като подарък за рождения ден.

Екипът на фирмата беше поздравен и от Председателя на НСНИ Ирена Перфанова, която отбеляза, че „Софконсулт“ е един от учредителите на Национално сдружение недвижими имоти и е сред членовете с най-голям принос в развитието му.

Признателност към агенцията изрази Диана Гунева, сътрудник във “Фондация Нана Гладуиш – Една от 8”. Тържеството премина под знака на благотворителната кауза, а събраните средства бяха дарени на фондацията, за да подпомогнат благородната й дейност.

Категории