ЕТИКАТА – МОСТЪТ МЕЖДУ НАС

Share

На 13 ДЕКЕМВРИ 2023 г. от 13:00ч., в хотел Маринела, зала „Киото”, ще се проведе поредна отворена среща – дискусия, организирана от Комисия по професионална етика към НСНИ. Гост-лектор на събитието ще бъде известният обучител и коуч Артур Оганесян.

АКЦЕНТИ НА СЪБИТИЕТО:

  • Етични правила и норми, съгласно Етичния кодекс на НСНИ. Представяне на Европейския стандарт EN15733:2009, който има статут на етичен стандарт в България от 17.06.2010;
  • Неетични практики на пазара на недвижими имоти и ролята на НСНИ в борбата срещу тях;
  • Казуси по подадени жалби до КПЕ към НСНИ и становището на Комисията по тях;
  • Етични стандарти в работата на брокерите на недвижими имоти – практически аспекти;
  • Анализ и тенденции на пазара на недвижими имоти и новото стоителство;
  • Ипотечното кредитиране и перспективите пред ипотечния пазар.

ПАНЕЛИСТИ


ГОСТ ЛЕКТОР

АРТУР ОГАНЕСЯН – CPM, TRC, Международен член на NAR, Представителен член на FIABCI – Франция. Президент на CEREAN 2005-06. Вицепрезидент на Комитета за образование и академично членство на FIABCI (2016-17). Първи вицепрезидент на Украинската асоциация на брокерите на имоти (AFNU), ръководител на международния комитет 2001-2010 г.  Водещ експерт на Украинската асоциация на оценителите. Ръководител на отдел „Технологии на брокерите“ в Киевския национален университет за технологии и дизайн 2004-2005. Бивш президент на Ротари клуб „Черкаси” и „Киев-София”. Автор на популярния майсторски клас за ексклузивно представителство и сътрудничество. От 2004 г. насам провежда над 450 семинара и обучения като бизнес обучител в 81 града в единадесет страни.


ЛЕКТОРИ НА СЪБИТИЕТО:

Още за събитието може да научите на сайта на НСНИ >>

Категории