Софконсулт взе участие в “Седмите Годишни награди на Imoti.net”

Share
Софконсулт взе участие в "Седмите Годишни награди на Imoti.net"

На 17-ти май в хотел “Hyatt Regency Sofia” се проведе седмото издание на авторитетния конкурс „Годишни награди на Imoti.net“ с партньорството на Софконсулт.

На събитието бяха отличени най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2021г. в 13 отделни категории. В тазгодишната  надпревара за имотните отличия взеха участие над 60 представители на сектора, а организаторите посочиха, че конкуренцията в отделните категории е била много оспорвана.

Тържествената церемония бе открита от Снежана Стойчева – управител на Imoti.net, човекът, който със своя професионализъм, постоянство и упоритост направи възможно това единствено по рода си събитие в бранша на недвижимите имоти.

По време на изисканото събитие, за поредна година организаторите дадоха и възможност на потребителите сами да определят заслужилите компании и представители на сектора и определиха победителите в създадените за целта специални категории.

Поля Христова, управител на агенция за недвижими имоти „Тенкомс”, беше отличена със специалната награда на организаторите от Imoti.net за успешен бизнес модел.

Събитието се проведе и с подкрепата на агенция Софконсулт ЕООД, която, както беше отбязано, тази година чества своя 30 годишен юбилей.

На управителя инж.Галина Максимова беше предоставена възможността да връчи наградата на победител в категорияАгенция за недвижими имоти на годината” – малък бизнес – Капитал Естейт ЕООД гр. Бургас.

Категории