„ЕТИКАТА- МОСТЪТ МЕЖДУ НАС“ се състоя в гр. Варна

Share

На 20 юни 2024 г. във Варна се проведе поредната отворена среща дискусия „Етиката мостът между нас“ под надслов „РАБОТИМ СЪВМЕСТНО – УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО”.     Събитието е част от кампанията на Комисията по професионална етика към НСНИ и набира все по-голяма популярност сред професионалистите в бранша. На събитието присъстваха повече от 100 участници, членове на регионалната структура на НСНИ във Варна, както и много професионалисти от града и страната. Основни теми бяха етиката между професионалните брокери, етиката в маркетинга и рекламата, добавена стойност на посредника и др. Обсъдиха се начините, по които работата между посредниците водят до най – добър резултат за техните клиенти, как да се избягват конфликти и по какъв начин сътрудничеството може да доведе до положителен резултат за всички страни в сделката.

Гост и генерален спонсор на събитието беше Пощенска банка АД. Представители на банката представиха на аудиторията  най-новите ипотечни продукти и запознаха присъстващите с тенденциите на ипотечния пазар.

Партньор и гост на събитието бяха представители на Manatwork project АД, които представиха интересни начини за съвместна работа и възможности за защита на труда на брокерите при предлагане на имоти в етап на строителство.

Засиленото присъствие и нарастващият интерес към събитието е доказателство за желанието от страна на колегите и партньорите в бранша да участват в отворена дискусия, да обменят информация, да разискват наболели теми, да споделят добри практики.

Комисията по професионална етика изказва своите специални благодарности на Регионалната структура на НСНИ – Варна за активното участие и отличната организация.

До края на годината Комисията по професионална етика към НСНИ планира да проведе поредни срещи по темите в Бургас и София.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Категории