Членове на НСНИ грабнаха отличия на Real Estate Awards

Share

На 28 май, за девети пореден път се проведе националният конкурс Real Estate Awards, който е продължение на проекта „Годишни награди на Imoti.net“. Тази година събитието фокусира вниманието на обществото върху сектора на недвижими имоти, насърчаването на добрите практики и прозрачността в бранша. Снежана Стойчева, управител на портала за недвижими имоти imoti.net сподели, че конкурсът има за цел да покаже уважение към коректните компании и професионалистите в сектора на недвижими имоти. В приветствието си към гостите г-жа Стойчева подчерта, че бизнесът с недвижими имоти е изключително важен в обществения ни живот и за да живеем в по-добра среда, той се нуждае от правила.

На бляскавата церемония бяха раздадени общо 17 награди в различни категории. Една част от тяхбяха оценени от експертно жури, а други – определени от потребителите и колегите от бранша.

Най-големите награди спечелиха компании, членове на НСНИ.

Голямата награда за агенция на годината получи Bulgarian Properties, която тази година празнува своята 20-та годишнина.

Агенция „Андромеда недвижими имоти“ от Плевен беше отличена за агенция на годината – среден бизнес.

Отличието за най-добра агенция в категорията “Малък бизнес” беше връчено на Golden Key, от София.

За най-динамично развиваща се компания беше отличена Capital Estate от Бургас, която е специализирана във ваканционни, градски и селски имоти.

Компанията Luximmo Finest Estates получи наградата за най-добър сайт на фирма за недвижими имоти.

Галина Максимова – председател на КПЕ на НСНИ, бе поканена в журито както и да връчи статуетката на победителя в категорията “Брокер недвижими имоти на годината”.

Тази година организаторите на конкурса връчиха допълнитено отличие “Брокер на недвижими имоти на годината”, определен от сектора чрез директно допитване до представители на бизнеса с недвижими имоти. Отличието получи Надя Антова от „Надилена риъл естейтс“. А специалната награда на Imoti.net за брокер на годината получи Анжелина Добрева от Realnet.bg.

Д-р Мирослав Владимиров, преподавател в Икономически университет във Варна и член на Съвета на директорите на агенция „ЕРА България“, получи специалната награда на Imoti.net за качествените си анализи на пазара на недвижими имоти.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Категории