„Отворени врати” на обект Solar Residence

Share

Софконсулт представи пред колеги и клиенти единствената в България жилищна сграда с иновативна енергоспестяваща технология с фотоволтаични соларни панели.

Solar Residence е иновативна енергоспестяваща жилищна сграда, намиращa се на ул. „Луи Айер” 105, София в близост до Южен Парк и отличаващa се с модерен дизайн, стил и иновативни технически решения.

Сградата е с АКТ 16 и се състои от дву, три и четиристайни апартаменти, ателиета и подземни паркоместа. Заедно с покупката на имот в Solar Residence бъдещите собственици придобиват и идеална част от фотоволтаичната система.

На събитието „Отворени врати” беше презентирана иновативната енергоспестяваща система, която води до икономия на ел. енергия до 45%. Произведената електроенергия се съхранява в батерии и се консумира от апартаментите, а при недостиг се използва електроенергия от мрежата.

Присъствалите на събитието представители на две от водещите банки в станата „ДСК” АД и “Юробанк България” АД информираха, че имат специално разработен кредитен продукт за финансиране покупката на жилища в сгради, захранвани от възобновяеми енергиини източници каквито са ФЕЦ системите.

За повече информация относно предлаганите имоти в Solar Residence последвайте връзката ТУК

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Категории